Immense Group kërkon të punësojë Recepsionist/e.

Titulli i postimit * Immense Group kërkon të punësojë Recepsionist/e.
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Immense Group  kërkon të punësojë Recepsionist/e.

Aftësitë
 -  Aftësi shume te mira komunikuese dhe organizative.
 -  Të zotërojë gjuhën Italiane dhe Angleze
 -  Eksperiencat e mëparshme përbejnë avantazh
 -  Të ketë njohuri të mira në paketën Office.
 -  Të jetë fleksibël me oraret e punës.
 -  Të jetë i/e komunikueshëm, dhe i/e përgjëgjshëm. 
 -  E shkathët dhe e sjellshme.
 -  Të krijojë marëdhënie të mira bashkëpunuese në mjedisin e punës mes kolegësh.
 

Kërkesat e profilit

- Të komunikojë në mënyrë të drejtëpërdrejtë dhe të përgjegjshme.
- Të menaxhojë rezervimet.
- Plotëson regjistrin e Hotelit në momentin kur bëhet check – in.
- Kthen përgjigje klientëve të akomoduar për kërkesat përkatëse.
- Merr komente nga klientët për shërbimin në hotel.
- Kontakton me teknikën për problemet teknike që ata mund të kenë.
- Të përcjellë një imazh profesional,serioz dhe të sjellshëm.

Tjetër (Opsionale)

Për të apikuar në këtë pozicion dërgoni CV tuaj dhe punimet tuaja në adresën tonë elektronike immensegroup@hotmail.com ose na kontaktoni në numrin 35557422200.

Paga E Knaqshme.