Help Desk IT

Innovaway Albania shpk
Titulli i postimit * Help Desk IT
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kompania Innovaway operon ne fushen ICT dhe jemi duke kerkuar figurat me njohurite e meposhtme per pozicionin Help Desk IT. 

Per me shume informacione rreth kompanise ju lutem vizitoni faqen www.innovaway.it

Kërkesat e profilit

Kandidatet duhet te kene njohurite e meposhtme:

  • Diplome ne fushen informatike
  • Te flase shume mire gjuhen italiane 
  • Njohuri shume te mira:

-Active Directory 1° livello (creazione utenti, gruppi,permessi)
-Office 365 1° livello (creazione utenti, alias, gruppi)
-Conoscenza Ambienti Windows (7,10, Server)
-Setup PDL
-Configurazione client email (outlook, thunderbird)
-Installazione stampanti
-Conoscenza Reti basica (differenza tra wan e lan, cos’è un DHCP,NAT di rete)

Shenim: Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne adresen email: matilda.merxhani@innovaway.it

Ju faleminderit!