Kerkohet: 1 Web Developer ne gjuhen Gjermane

Rreth nesh

LocalWeb rappresenta una realtà di eccellenza a Tirana, una preziosa opportunità per tutti coloro che sono alla ricerca di un lavoro stimolante in cui acquisire una concreta professionalità in un settore in costante crescita. LocalWeb è una società internazionale di marketing digitale, Google Premier Partner, che, attraverso Google e la piattaforma Facebook Leads fornisce servizi di consulenza e campagne online per le imprese italiane e inglesi.

Titulli i postimit * Kerkohet: 1 Web Developer ne gjuhen Gjermane
Kategoria Software/Web Development
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

LocalWeb, kompania ndërkombëtare digitale e çertifikuar Google Premier Partner, po kerkon: një Web Developer (ne gjuhen Gjermane )te talentuar,dhe të apasionuar pas botes digitale, për t’ju bashkuar skuadrës së saj kreative në Departamentin e Webit


Aktiviteti 
*Krijimi i faqeve web me wordpress
* Mirembajtja teknike 
*Optimizimi i web siteve te krijuara

Kërkesat e profilit

Kriteret
*Njohuri të gjuhës gjermane 
*Njohuri te gjuheve te programimit php,javascript,c++,
*Njohuri te mira te Wordpress
*Njohuri te programeve grafike (Photoshop, Illustrator, Dreamweaver)
*Predispozicion per konfront me tekonologji inovative
 

Tjetër (Opsionale)

Kompletojnë profilin edhe karakteristikat e mëposhtme: 
të ketë aftesi të forta analitike, të jete i vëmendshem ndaj detajeve, aftesi nderpersonale, të punojë në grup, të jetë i vendosur dhe i orientuar drejt rezultatit.

Email:jobs@localweb.it
Facebook: https://www.facebook.com/LocalWebTirana
Cel:069 70 99 302