Ketri Web - ofroj vend pune në digital marketing

Rreth nesh

Custom web development

Titulli i postimit * Ketri Web - ofroj vend pune në digital marketing
Kategoria Marketing/ PR
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

DETYRAT
- Planifikimi i fushatave online, përfshirë SEO/SEM, manaxhimin e rrejteve sociale, email marketing
- Manaxhimi i fushatave online
- Matja dhe raportimi i performancës së fushatave
- Ndjekja e tendencave të reja të fushës

Kërkesat e profilit

AFTËSI PERSONALE TË DOMOSDOSHME
- Saktësi në shkrim
- Anglishte e rrjedhshme
- Vëmendje ndaj hollësive
- Vetë-përmirësim i vazhdueshëm profesional
- Oriemtim drejtë cilësisë
- Mendim analitik
- Integritet

NJOHURI SHTESË
Do të parapëlqehen kandidatët me njohuri mbi HTML, CSS dhe graphic design.

PËRFITIME
- Kompensim konkurues
- Mundësi zhvillimi profesional
- Trajnime
- Ambient i këndshëm

Tjetër (Opsionale)

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe letër interesi në adresën hr@ketri.al. Titulli i email-it duhet të jetë "Aplikim për digital marketer".
Orari i punës është 8:30 - 17:00, e hënë - e premte.

Informacion më të plotë rreth nesh do të gjeni në faqen tonë: www.ketri.al

 

---

Website: ketri.al
Linkedin: linkedin.com/company/ketriweb
Facebook: facebook.com/ketriweb