PROGRAMUES NE APLIKACIONIN GIS - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * PROGRAMUES NE APLIKACIONIN GIS - TIRANE
Kategoria Programues
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve për bizneset, po kërkojmë në Tiranë:

Programues në aplikacionin GIS

Eksperiencë e nevojshme në:

  • Unity 3D/C#(të paktën 3 vite);
  • ARCore për unity3D për harta(MapBox);
  • Eksperiencë me shërbimet REST;
  • Zhvillime algoritmi për grafikën 3D;
  • Eksperiencë me punën me Vektorë, Kuaternion, Matrica;
  • Bashkëpunime në rrjet.

Kërkesat e profilit

Aftësi të nevojshme:

  • Eksperiencë në grafikën 2D dhe 3D me njohuri të mira të algoritmave për llogaritjen vektoriale;
  • Eksperiencë me sisteme të Machine Learning (mbi të gjitha për njohjen e imazheve);
  • Eksperiencë në përdorimin e Google Tensorflow;
  • Eksperiencë në përdorimin e Microsoft ML.NET.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: info@theheadhunter.com duke specifikuar për cilin pozicion interesohen.  

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese