Motion Graphic Designer

Rreth nesh

A2 is a CNN exclusive news channel affiliate headquartered in a major production center in Tirana. A2 will be supported by news operations located in other cities in Albania and the region. A2 aims at raising the standards’ bar in the Albanian news and information delivery by changing the media reality, and offering a fast, accurate and credible news source. The channel will feature the latest technology in the media sector, and it will rely on CNN’s expertise in training and developing its professional team. As an exclusive CNN affiliate, the new channel will complement its original programming by incorporating selected CNN programming and news translated in the Albanian language.

Titulli i postimit * Motion Graphic Designer
Kategoria Art/Design
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

A2, ekskluzivitet i lajmeve CNN, po kërkon profesionistë me përvojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar dhe për të treguar integritet të lartë.

Ne jemi duke kërkuar për profesioniste me eksperiencë Teknike:

 • Motion Graphic Designer

Njohuri shume te mira (te folur dhe te shkruar) ne shqip dhe anglisht.

DETYRAT DHE PERGJEGJESITE:

 • Editim imazhesh, bazuar ne nevojat e perditshme te stafit editorial,
 • Te punoje ngushte me Producentet dhe stafin editorial per te percaktuar menyren me te mire per te paraqitur grafikisht situata te ndryshme,
 • Te jete i/e afte te krijoje e realizoje grafika e vizualizime te ndryshme duke zbatuar afatet kohore te kerkuara,
 • Te jete i/e afte te punoje ne disa projekte te ndryshme paralelisht.

Aftesite Teknike

Te kete njohuri me programet:

 • Adope AfterEfects, Premiere, Photoshop, Ilustrator.
 • Avantazh: Cinema 4D, eksperience pune ne montazh.

Kusht i domosdoshem: Kandidatet duhet te dergojne nje Portofol punesh online.

Kërkesat e profilit

 • Diplomuar prane Universitetit te Arteve, Multimedia design ose fusha te tjera te ngjashme,
 • Të paktën 1-3 vjet eksperience ne media,
 • Aftesi shume te mira ne programet si Adope AfterEfects, Photoshop, Illustrator,
 • Avantazh: Cinema 4D, eksperience ne montazh,
 • I/e motivuar, energjik, krijues, i shpejte, i sakte,
 • Aftesi shume te mire teknike,
 • Te posedoj gjykim të mprehtë,
 • Aftësi për të menaxhuar projekte dhe detyra të shumëfishta në të njëjtën kohë,
 • Aftësi për të kryer punë cilësore nën situata presioni,
 • Aftësi për të punuar me orar pune fleksibel, duke përfshirë naten dhe fundjavat dhe të punojë si pjese e një ekipi,
 • Etikë profesionale e punës dhe gjithmone i gatshem,

 

 Nëse dëshironi të filloni të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me A2 CNN dhe partnerin tonë CNN, jeni mirëpritur të dorëzoni aplikimin tuaj.

Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutem vizitoni faqen tone Career website.

Data e fundit e aplikimeve eshte 18.09.2020.