Auto1 Albania kerkon Koordinator Shitjesh per tregun shqiptar dhe kosovar ne sektorin Automotive

Rreth nesh

AUTO1.com è il mercato B2B online leader in Europa per l'acquisto e la vendita di auto usate. I nostri rivenditori partner, in oltre 30 paesi, possono acquistare auto dal nostro portale, in modalità asta o compra subito, in completa sicurezza, potendo contare su oltre 10.000 modelli certificati e sempre disponibili. AUTO1.com è parte di AUTO1 Group, la piattaforma di trading automobilistico leader in Europa.

Titulli i postimit * Auto1 Albania kerkon Koordinator Shitjesh per tregun shqiptar dhe kosovar ne sektorin Automotive
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Auto1.com, një kompani multinacionale gjermane e specializuar në blerjen dhe shitjen e makinave të përdorura, kerkon për degen e saj në Tiranë: 

Koordinator shitjesh B2B per tregun e Shqiperise dhe Kosoves:

Figura që ne po kërkojmë do të ketë si detyrë:
 

Te prodhoje KPI te performances per ekipin e shitjeve;
Te prodhoje dhe menaxhoje raportet ne mbeshtetje te departamentit te shitjeve;
Te koordinoje dhe monitoroje veprimtarite e brendshme te ekipit;
Te krijoje dhe menaxhoje nje portofol klientesh personal.

Kërkesat e profilit

Kerkohet:

Eksperience të paktën 4-5 vite ne sektorin e shitjeve;
Eksperience e meparshme si koordinator apo supervizor shitjesh;
Profesionalizem dhe aftësi për të bashkëvepruar dhe negociuar me klientët e biznesit;
Qëndrueshmëri në arritjen e objektivave;
Motivim i brendshëm, pasion për shitje dhe makina;

Tjetër (Opsionale)

Auto1 Albania ofron një mundësi reale për rritje profesionale dhe ekonomike.

Rroga bazë mujore: 650 Euro net + bonuse mujore motivuese në bazë të performancës.

Jeni te lutur te dergoni CV tek: selezione.albania@auto1.com

Nr kontakti:
+ 355 69709748

Paga 650 Euro