Punësim Prishtinë: Agjent/e i/e Shitjes

Rreth nesh

Europe Agency operates as an International Recruitment Agency with a leading recruitment activity in the region and beyond, with headquarters in Albania and branches in, Kosovo, Montenegro, Abu Dhabi, UAE and opening soon Macedonia, Serbia, Italy and Greece. Our recruitment and consultancy services are ranked in the TOP list of Balkan Regional recruitment agencies. Europe Agency has in the domestic and regional market clear targets and recruitment plans in order to meet the requirements of any employer or educational institution in various areas of employment services, education and consulting. We offer a wide range of professions for all standards and according to candidates and partners' requirements. ..OUR MISSION IS TO BRING YOU AN EMPLOYMENT OPPORTUNITY, YOUR DUTY...TO GAIN IT ..

Titulli i postimit * Punësim Prishtinë: Agjent/e i/e Shitjes
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Europe Agency  Shpall Konkurs!

Pozita: Agjent/e i shitjes
Vende të punës: 2 vende

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar ose të jete aktiv në studime: Marketing-Menaxhment ose Marrëdhënie Ndërkombëtare
 • Së paku 1 vit përvojë puneshitje në terren, përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë punuar me shitje;
 • Patent shoferi kategoria B është përparësi
 • Të ketë njohuri në gjuhën Anlgeze.

Benefitet:

 • Pagë konkuruese në bazë të performancës
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Siguracione  të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës

Kërkesat e profilit

Përgjegjësitë:

 • Të bëjë prezantimin e programit
 • Të ketë aftësi të mira të komunikimit
 • Të përcjell konkurencën
 • Të raportoj të dhënat ditore
 • Të jetë metodik dhe i/e organizuar
 • Fleksibil dhe i/e shpejt në zgjidhjen e problemeve
 • Njohuri shumë të mira në kompjuter
 • Mbikqyrë dhe kordinon procedurat administrative në zyrë
 • Aftësi për të punuar në një mjedis dinamik
 • Të ketë njohuri në lidhje me programet e kompanisë
 • Të kryejë fushatë të drejtpërdrejtë të marketingut në vende të ndryshme të tilla si qendra biznesi, qendra tregëtare, ekspozita dhe ngjarje të veçanta.

Tjetër (Opsionale)

Kualifikimet:

 • Të ketë të mbaruar ose të jete aktiv në studime: Marketing-Menaxhment ose Marrëdhënie Ndërkombëtare
 • Së paku 1 vit përvojë puneshitje në terren, përparësi do të kenë kandidatët të cilët kanë punuar me shitje;
 • Patent shoferi kategoria B është përparësi
 • Të ketë njohuri në gjuhën Anlgeze.

Benefitet:

 • Pagë konkuruese në bazë të performancës
 • Kontratë pune e rregullt dhe afatgjatë
 • Siguracione  të mbuluara
 • Benefite në bazë të performancës

Paga Pagë konkuruese në bazë të performancës