Punësim Prishtinë: Asistente Zyre

Rreth nesh

Europe Agency operates as an International Recruitment Agency with a leading recruitment activity in the region and beyond, with headquarters in Albania and branches in, Kosovo, Montenegro, Abu Dhabi, UAE and opening soon Macedonia, Serbia, Italy and Greece. Our recruitment and consultancy services are ranked in the TOP list of Balkan Regional recruitment agencies. Europe Agency has in the domestic and regional market clear targets and recruitment plans in order to meet the requirements of any employer or educational institution in various areas of employment services, education and consulting. We offer a wide range of professions for all standards and according to candidates and partners' requirements. ..OUR MISSION IS TO BRING YOU AN EMPLOYMENT OPPORTUNITY, YOUR DUTY...TO GAIN IT ..

Titulli i postimit * Punësim Prishtinë: Asistente Zyre
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Pozicioni i Punës: Asistente Zyre

Vendodhja: Prishtinë

Benefitet:

 • Pagesë bazë  mujore plus bonus.
 • Seriozitet në korrektësi në zbatimin e kushteve të kontratës së punës.
 • Kontratë punë të rregullt.
 • Mundësi karriere brenda kompanisë.

Kërkesat e profilit

Përshkrimi i Punës:

 • Ndjek mbarëvajtjen e programit të punës së zyrës
 • Organizon dhe planifikon takimet sipas programeve dhe shërbimeve që zyra ofron
 • Mbikëqyr, ndjek dhe publikon vendet vakante të punës si dhe programet e ndryshme të punësimit  si brenda dhe jashtë vendit
 • Ndjek me përgjegjësi korrespondencën me aplikantet sipas programeve të ndryshme
 • Kujdeset për mbarëvajtjen e punëve administrative të zyrës
 • Ndjek dosjet e aplikimit deri në finalizimin e programit respektiv sipas aplikimit

Tjetër (Opsionale)

Kriteret:

 • Mosha 21-35 vjec.
 • Të ketë kryer arsimin e lartë.
 • E komunikueshme dhe e gatshme për të punuar në grup.
 • Të ketë  eksperience në pozicione të ngjashme.
 • Të jetë korrekte në menaxhimin e zyrës dhe zbatimin e detyrave të lena.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.
 • Njohja e një gjuhe të dytë përbën avantazh.

Benefitet:

 • Pagesë bazë  mujore plus bonus.
 • Seriozitet në korrektësi në zbatimin e kushteve të kontratës së punës.
 • Kontratë punë të rregullt.
 • Mundësi karriere brenda kompanisë.

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject “Asistente Zyre” në adresen e emailit: info@europeagency.al

Paga Pagesë bazë mujore plus bonus.