Operator Prodhimi

Rreth nesh

Aleat Sh.p.k. ("Aleat") është një kompani që operon në Shqipëri në bazë kontrate konçesioni të lidhur ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe konsorciumit të Idemia Identity & Security (Francë) dhe Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve (Shqipëri) për prodhimin dhe shpërndarjen e kartave të identitetit dhe Pasaportave biometrike për qytetarët shqiptarë. Kontrata e konçesionit u ratifikua me ligjin nr. 9972 datë më 27.08.2008, dhe ndryshuar dhe zgjeruar kohët e fundit me ligjin nr. 129/2013, data në 25.04.2013.

Titulli i postimit * Operator Prodhimi
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Aleat Sh.p.k., is an Albanian Joint Venture company of Morpho (previously Sagem Sécurité) and the Albanian - American Enterprise Fund (AAEF).
For our organization we are looking for a Production Operator M/F for the summer flux period July - September 2016.

KNOWLEDGE AND SKILL REQUIREMENTS 

 • High School diploma / University Degree.
 • Excellent knowledge of Microsoft Office and computer skills.
 • Knowledge of foreign language: English, French is an advantage.
 • Good working skills and correctness at work.
 • Serious and correct behavior.
 • Accuracy in data entry.
 • Availability to work overtime and on shifts when required.
 • Honesty and discretion.
 • Possibility to work in another department or to do work that is not included in the job description.

Kërkesat e profilit

PRIMARY RESPONSIBILITIES:

 • Responsible for the way of introducing the documents on the relevant machinery personalization.
 • Responsible for the inventory until the delivery of quality control sector.
 • Responsible for control of documents and work order implementation.
 • Responsible for Post reception.
 • Responsible for the deliveries of the identity documents towards the CSO’s.
 • Responsible for the stock and delivery of the materials needed for the Production.
 • Responsible for the application form counting and crosschecking.
 • Responsible for cooperating with data entry for the investigation process.
 • Responsible for archiving the documents of post delivery and receipt.

Tjetër (Opsionale)

The candidates interested in this position are invited to send a cover letter, a comprehensive CV (with picture) referring to the job title at: 
burime.njerezore@aleat.com or “Aleat Sh.p.k. Rruga Xhanfize Keko, Tiranë-Shqipëri”