KERKOHET STAFF NE ITALI

Rreth nesh

Europe Agency operates as an International Recruitment Agency with a leading recruitment activity in the region and beyond, with headquarters in Albania and branches in, Kosovo, Montenegro, Abu Dhabi, UAE and opening soon Macedonia, Serbia, Italy and Greece. Our recruitment and consultancy services are ranked in the TOP list of Balkan Regional recruitment agencies. Europe Agency has in the domestic and regional market clear targets and recruitment plans in order to meet the requirements of any employer or educational institution in various areas of employment services, education and consulting. We offer a wide range of professions for all standards and according to candidates and partners' requirements. ..OUR MISSION IS TO BRING YOU AN EMPLOYMENT OPPORTUNITY, YOUR DUTY...TO GAIN IT ..

Titulli i postimit * KERKOHET STAFF NE ITALI
Kategoria Riparim dhe Mirëmbajtje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Punësim në Itali, Rrobaqepëse /Riparuese + Hekurosese  (Paga 1000 Euro/ në muaj) 

Pozicioni i punës: Rrobaqepëse/Riparuese dhe Hekurosese

Vendodhja: Firence, Itali

Pagesa: 1000 Euro/ në muaj

 

Kërkesat e profilit

Benefite:

  • Pagesa mujore + Benefite
  • Akomodim i mbuluar nga punëdhënësi
  • Siguracione të mbuluara nga punëdhënësi
  • Kontratë pune 3+ 12 me te drejtë rinovimi

Tjetër (Opsionale)

Kriteret:

  • Të jetë e aftë dhe pozitive
  • Të zotërojë gjuhën Italiane në nivel mesatar
  • Mosha 20-38  vjec
  • Të ketë experiencë pune në fushën e kërkuar
  • E gatshme për tu nisur në cdo kohë

Si të aplikoni:
Për të aplikuar dërgoni një CV tuajën në Anglisht me foto me subject   “Punësim në Itali” në adresën e e-mailit:

info@europeagency.al 

Paga 1000 EURO + Bonuse