Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune

O nama

Kompania ka qe ne vitin 2004 qe eshte hapur dhe eshte e njohur ne treg per lyerje punime dekorative dhe leter muri. ka mardhenie me kompani gjermane greke dhe italiane dhe kryen cdo vit seminare me keto komapni te huaja.

Naziv pozicije * Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune
Kategorija Gradjevina
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Kerkohet Bojaxhi me eksperience pune 
Kompania New Color Group

Traženi uslovi

Bojaxhi profesionist me eksperience