Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune

Rreth nesh

Kompania ka qe ne vitin 2004 qe eshte hapur dhe eshte e njohur ne treg per lyerje punime dekorative dhe leter muri. ka mardhenie me kompani gjermane greke dhe italiane dhe kryen cdo vit seminare me keto komapni te huaja.

Titulli i postimit * Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune
Kategoria Ndërtim
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kerkohet Bojaxhi me eksperience pune 
Kompania New Color Group

Kërkesat e profilit

Bojaxhi profesionist me eksperience