Specialist i Administrimit të Policave të Sigurimit

Rreth nesh

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Titulli i postimit * Specialist i Administrimit të Policave të Sigurimit
Kategoria Administrative/Zyre
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

 

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  Shoqëri Sigurimi me qendër në Tiranë njofton  për   1(një) vend të lirë pune në Drejtorinë e Përgjithshme:

 

Specialist i Administrimit të Policave të Sigurimit

Kërkesat e profilit

Kriteret që aplikanti duhet të plotesojë janë:

 

Të ketë mbaruar arsimin e lartë në Ekonomi;

Të ketë eksperiencë pune minimumi 2 vjet;

Te kete njohuri per sistemin e Sigurimeve;

Njohuri shumë të mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, Internet;

Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur);

Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe komunikuese.

 

 

Të interesuarit, brenda datës 16.08.2018 të dorzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi dhe 2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë  “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën zyrtare të e-mail-it: burimetnjerezore@sigal.com.al

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit:  04 22 333 08.