Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— Naim Frashëri
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozicioni Vendi Kohëzgjatja Shikime
R.H.G Sh.p.k

Arkëtar/e në Opa Fast Food

Tiranë 1 Ditë 2461
R.H.G Sh.p.k

Kuzhinier/e në Opa Fast Food

Tiranë 1 Ditë 2590
R.H.G Sh.p.k

Kamarier/e në Opa Fast Food

Tiranë 1 Ditë 1528
R.H.G Sh.p.k

Pastrues/e ne Fast Food OPA Greek Street

Tiranë 1 Ditë 1499
R.H.G Sh.p.k

Përgjegjës/e Recepsioni ne Restorantin SALT

Tiranë 1 Ditë 1224
R.H.G Sh.p.k

Menaxher/e Njesie ne OPA – Greek Street Food

Tiranë 1 Ditë 707
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Banakier/e ne Restorantin SALT

Tiranë 1 Ditë 794
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin Salt

Tiranë 1 Ditë 914
R.H.G Sh.p.k

Recepsioniste ne Restorantin LIFT

Tiranë 1 Ditë 196
R.H.G Sh.p.k

Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin LIFT

Tiranë 1 Ditë 143
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Drejtor, Departamenti i Marinës dhe Aviacionit

Tiranë 13 Ditë 8538
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Menaxher i marrjes në sigurim produktet e shëndetit

Tiranë 13 Ditë 11302
R.H.G Sh.p.k

Pastrues/e ne restorantin SALT

Tiranë 1 Ditë 882
Scopic

Remote Quality Assurance Specialist

Tiranë 51 Ditë 37
Icon Albania

Kerkohen agjent per Telecom Italia

Tiranë 31 Ditë 46
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Recepsionist/e

Tiranë 12 Ditë 7055
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

MJEK (me kohë të pjesshshme)

Tiranë 12 Ditë 13143
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Specialist i Marrjes në Sigurim Shëndeti, Fier

Fier 12 Ditë 11193
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Inxhinier për sigurimet e pasurisë dhe sigurime inxhinierike, Durrës

Durrës 12 Ditë 11760
Agikons Sh.p.k

Inxhinier Mjedisi me License ne VNM

Tiranë 31 Ditë 61