Marketing


Keni pyetur ndonjëherë se kujt ti drejtoheni për të arritur në mënyrë të suksesshme finalizimin e rekrutimeve online?
Kompanite më në zë në treg (si e juaja) janë aktive prej vitesh tashmë dhe publikojnë pozitat(vakancat) e tyre si në Kosovë ashtu edhe në Shqipëri, në portalin www.karriera.al , i cili është prezent në tregun mbarëshqiptar prej më shumë se 7 vitesh.
Shërbimet që ne ofrojmë:

 

PUBLIKIME FALAS
NJOFTIME PREMIUM (ME ÇMIMET ME TE FAVORSHME NË TREG)
REGJISTRIM DHE NGARKIM I LOGOS FALAS
REKRUTIME ONLINE
CV GATHERING
TOTAL HIRING (NË KËTË RAST JEMI NE QË BËJMË TË GJITHË HAPAT E NEVOJSHME, DERI TEK PËRZGJEDHJA E KANDIDATËVE)
SOCIAL MEDIA BOOSTING PËR NJOFTIMET PËRKATËSE


Në portalin tonë është shtuar si risi edhe krijimi i CV nga ana e punëkërkuesve, në këtë mënyrë kur ata klikojne “Apliko tani” në email-in tuaj vjen automatikisht edhe çdo e dhënë bashkëngjitur me CV.
Na kontaktoni në info@karriera.al per çdo informacion që ju nevojitet.
Ju faleminderit