Blog

karrieraal

Pozicione pune vakante

Nëse jeni duke kërkuar një punë, tashmë në portalin tonë do të gjeni një shumëllojshmëri duke filluar nga pozicionet e punës fillestare e deri te pozicionet vakante me rol menaxherial.

Cdo javë do t'iu njohim me pozicionet aktuale që kemi në portalin tonë, kështu që fillojmë.

  1. Përfaqësues tregëtar 
  2. Agjent ne terren 
  3. Graphic Designer 
  4. Head of Maintenance
  5. Specialist Finance
  6. IT Security Manager
  7. Scrum Master
  8. HR Manager 

Kliko mbi pozicionin e punes per te cilin jeni te interesuar dhe behu pjese e kompanive me me emer ne treg.