Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
BalkanSport shpk.

Vacant position – Assistant, Sales Department

Tiranë 13 Ditë 97
The HeadHunter Group

COMMUNITY LIAISON OFFICER - GJIROKASTER

Gjirokastër 13 Ditë 32
The HeadHunter Group

MUD LOGGER - FIELD ENGINEER - ALBANIA

Berat 13 Ditë 72
Icon Albania

Teamleader per fushaten Telecom, gjuha italiane

Tiranë 166 Ditë 103
Icon Albania

Ofrohet punesim ne gjuhen italiane per fushatat TELECOM dhe VODAFONE ne gjuhen italiane

Tiranë 347 Ditë 155
Icon Albania

Icon Albania e’ in cerca di: HR Specialist

Tiranë 166 Ditë 125
Icon Albania

Kerkohen operatore per fushata TELECOM/ VODAFONE

Tiranë 347 Ditë 324
MBC innovation lab

Mbc Inovation Lab search operators for customer service.

Tiranë 30 Ditë 291
Icon Albania

ICon Albania kerkon te punosoje agjent/e shitje per fushaten Telecom

Tiranë 347 Ditë 852
Icon Albania

Icon Albania kerkon te punosoje agjente shitje ne gjuhen italiane

Tiranë 166 Ditë 389
Icon Albania

Agjent/e shitje per fushaten Telecom ne gjuhen italiane

Tiranë 166 Ditë 4875
Icon Albania

Icon Albania kerkon te punosoje operatore per fushaten Vodafone.

Tiranë 166 Ditë 1127
Icon Albania

Kerkohet Backoffice per fushate telefonie Telecom dhe Vodafone

Tiranë 166 Ditë 799
Icon Albania

Kerkohen operator/e telefonik/e per fushaten Vodafone Ricaricabile

Tiranë 197 Ditë 1068
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

Tiranë 30 Ditë 754
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE

Tiranë 30 Ditë 783
MBC innovation lab

KERKOHEN KONSULENTE PER AUTONOLEGGIO

Tiranë 30 Ditë 506
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

Tiranë 30 Ditë 737
MBC innovation lab

MBC CERCA UNA FIGURA PER IL BACKOFFICE

Tiranë 29 Ditë 317
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere

Tiranë 26 Ditë 871