Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
The HeadHunter Group

MENAXHER SHITJESH - TIRANE

Tiranë 13 Ditë 20
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE

Tiranë 16 Ditë 3790
Mon Cheri

Kompania "Mon Cheri" kerkon te punesoje SPECIALIST FINANCE

Tiranë 24 Ditë 1445
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kërkon të punësojë Specialiste Marketingu

Tiranë 24 Ditë 1697
The Headhunter Montenegro

Business sales representative - Montenegro

Podgorica 65 Ditë 54
EU Mirror Shpk

Turkish Commercial Referent – with Turkish and English at professional level.

Tiranë 24 Ditë 86
EU Mirror Shpk

Assistants commerciaux – niveau professionnel du français et l’anglais

Tiranë 24 Ditë 90
EU Mirror Shpk

Spanish Commercial Referent – with Spanish and English at professional level.

Tiranë 24 Ditë 92
EU Mirror Shpk

German Commercial Referent – with German and English at professional level.

Tiranë 24 Ditë 90
EU Mirror Shpk

French Commercial Referent – with French and English at professional level.

Tiranë 24 Ditë 85
EU Mirror Shpk

Russian Area Sales Manager – with Russian and English at professional level

Tiranë 24 Ditë 84
All Balcans Corporation

Brand Manager / Departamenti i Shitjes

Tiranë 4 Ditë 28
All Balcans Corporation

Supervizor Shitje ne Rajonin Korce

Korcë 4 Ditë 37
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA

Specialist per Pensionet Vullnetare ne Fier

Fier 4 Ditë 53
Icon Albania

Agjent/e shitje per fushaten Telecom ne gjuhen italiane

Tiranë 310 Ditë 2866
Icon Albania

Kerkohet Backoffice per fushate telefonie Telecom dhe Vodafone

Tiranë 310 Ditë 170
Icon Albania

Icon Albania kerkon te punosoje operatore per fushaten Vodafone.

Tiranë 310 Ditë 529
SFI

Punoni nga shtepia me SFI

Tiranë 126 Ditë 1106