Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Icon Albania

Teamleader per fushaten Telecom, gjuha italiane

Tiranë 166 Ditë 103
Icon Albania

Ofrohet punesim ne gjuhen italiane per fushatat TELECOM dhe VODAFONE ne gjuhen italiane

Tiranë 347 Ditë 155
The HeadHunter Group

MARKETING COMMUNICATIONS MANAGER – PRISHTINA

Prishtinë 7 Ditë 155
Icon Albania

Kerkohen operatore per fushata TELECOM/ VODAFONE

Tiranë 347 Ditë 324
MBC innovation lab

Mbc Inovation Lab search operators for customer service.

Tiranë 30 Ditë 291
Icon Albania

ICon Albania kerkon te punosoje agjent/e shitje per fushaten Telecom

Tiranë 347 Ditë 852
Icon Albania

Icon Albania kerkon te punosoje agjente shitje ne gjuhen italiane

Tiranë 166 Ditë 389
The HeadHunter Group

MARKETING COMMUNICATIONS SPECIALIST – PRISHTINA

Prishtinë 7 Ditë 149
Icon Albania

Kerkohen operator/e telefonik/e per fushaten Vodafone Ricaricabile

Tiranë 197 Ditë 1068
MBC innovation lab

MBC CERCA UNA FIGURA PER IL BACKOFFICE

Tiranë 29 Ditë 317
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Femra ne Sektorin e Sherbimit

Tiranë 26 Ditë 1819
Rekrutim.al

Supervizor

Tiranë 23 Ditë 49
Local Web Srl

Cercasi: Operatori Pronto Intervento

Tiranë 13 Ditë 932
Local Web Srl

Specialisti Google AdWords

Tiranë 13 Ditë 1081
Local Web Srl

Cercasi: Specialisti di Recupero Credito

Tiranë 13 Ditë 548
Local Web Srl

Consulente Virtual Tour

Tiranë 13 Ditë 715
Rier Shpk

Ne te Levi’s Albania po kerkojme Shitës/e ne qendren Toptani.

Tiranë 2 Ditë 846
All Balcans Corporation

Koordinator Marketing (Marketing and Trade-Marketing Coordinator) / Departamenti i Shitjes

Tiranë 13 Ditë 607
Evolution Network

Kerkohen 40 operatore te gatshem per te filluar pune menjehere

Tiranë 13 Ditë 222
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

SosTariffe cerca Supervisore Contact Center PM

Tiranë 105 Ditë 1124
12