MENAXHER/E SHITJESH NË EKSPOZITOR - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER/E SHITJESH NË EKSPOZITOR - TIRANË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri që operon në fushën e shitjes së pajisjeve hidrosanitare, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

MENAXHER/E SHITJESH NË EKSPOZITOR - TIRANË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Menaxhimi i ekspozites, kujdesi dhe perditesimi i artikujve te rinj;
 • Të ideojë vendosjen e produkteve ne ekspozitor;
 • Prezantimi i produkteve ekzistues dhe i produkteve te reja  te klientet;
 • Orientim dhe sugjerim tek klientet per cmimet duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre;
 • Ndjekja e procesit te punes deri ne mberritjen e porosisë prane klientit. 

Kërkesat e profilit

 • Diplomë të shkollës së lartë;
 • Eksperiencë pune në fushen e shitjeve;
 • Të ketë aftesi shumë të mira komunikimi;
 • Të ketë aftesi organizuese dhe koordinuese;
 • Të jete i/e afte per te bere prezantime;
 • Të ketë aftësi shumë të mira bindese dhe negociuese;
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office;
 • Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE ne linkun http://hh.al/ceo/application/8fe0d53d567bf8cd3a20f5502ea4e27222f925e6115f7760

24362f7a4bf1f1b8 

Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Iris BAJO në email [email protected] në numrin e celularit + 355 68 2056933 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20 Janar 2017.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Mjaft konkuruese