AGJENT I SHITJES/ON TRADE - PRISHTINA

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT I SHITJES/ON TRADE - PRISHTINA
Kategoria Shërbim ndaj Klientit
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Është përgjegjës për zhvillimin e kategorive të ndryshme të produkteve: rritjen e numrit të klientëve me kodet aktuale të kategorive dhe zgjerimin e kategorisë me kode të reja sipas nevojave të kompanisë;
 • Është përgjegjës për zgjerimin dhe mirembajtjen e klientëve në kanalin on trade (pika shitjeje ku konsumatori kalon një sasi të konsiderushme kohe: kafe, bar, restoranted, hotele, fast food, etj);
 • Rregullon dhe organizon marrëdhëniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pikë sipas routit javor;
 • Është përgjegjës për arritjen e targeteve të shitjes, rritjen e distribucionit numerik për markat e kompanisë,  si dhe hedhjen në treg të markave të reja;
 • Merr porositë tek klientët ekzistues në zonë dhe promovon produktet e kompanisë;
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kerkesat e tyre;
 • Përgjegjës për kalimin në kohë të porosive të koordinatorit logjistik;
 • Koordinimi i porosive të klienteve në bazë të një vlerësimi logjik.
 • Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe raportimi.
 • Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me Supervizorin e zonës.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Arsimi i mesëm (i lartë përbën avantazh).
 • Eksperienca të ngjashme në fushën e shpërndarjes, distribucionit në tregun Kosovar.
 • Të jetë i besueshëm.
 • Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve te Kompanisë.
 • Aftësi të mira komunikuese.
 • Aftësi të mira tregtimi dhe negocimi.
 • Aftësi për të menaxhuar kohën në terren.
 • Aftësi të mira organizative në zgjidhjen e situatave të ndryshme në treg.
 • Të jetë i gatshëm të pershtatet, të marrë përgjegjësi.
 • Të jete i aftë të punojë në grup.
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion.
 • Të jetë i aftë të zgjidh problemet personalisht.
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 29 Prill 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese