MENAXHER/E I/E MARKETEVE – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER/E I/E MARKETEVE – PRISHTINË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Kontraktime. Lidhjen e marrëveshjeve me furnitorët për produktet ekzistuese dhe të reja.
 • Dakordimin e bonuseve vjetore me furnitor, pozicionimin e produkteve, kushteve të pagesës etj;
 • Analiza të ndryshme sa i përket shitjeve, çmimeve, produkteve, kostove dhe profitabilitetit;
 • Në bazë të analizave rekomandon për pranimin e produkteve të reja dhe pozicionimin e tyre si dhe për largimin e produkteve të ndryshme;
 • Menaxhimin e stafit të marketeve, trajnimin e tyre, motivimin dhe disiplinimin sipas nevojës;
 • Kujdeset për porositjen në kohë të mallit për markete, etj.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në menaxhment apo në fusha të ngjashme.
 • Minimum përvojë 3 vjeçare në pozita të ngjashme menaxhuese.
 • Njohja e gjuhës angleze në të folur dhe të shkruar është avantazh.
 • Të jetë komunikativ/e.
 • Kërkohen njohuri mesatare të MS Excel, për analiza dhe raportime.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:        Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data20 Maj 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese