VISUAL MERCHANDISER - TIRANA

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * VISUAL MERCHANDISER - TIRANA
Kategoria Visual Merchandiser
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një qendër e njohur tregëtare, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

VISUAL MERCHANDISER

Roli dhe përgjegjësitë:

 • Visual Merchandiser eshte pergjegjes per pjesen vizuale te dyqanit sipas konceptit te brandit;
 • Eshte pergjegjes per rregullimin e vitrinave(podiumet) dhe hapesirave ne dyqan; 
 • Eshte pergjegjes per ekspozimin e mallit ne menyre komerciale;
 • Trajnon dhe udheheq stafin per pjesen vizuale ;
 • Shpjegon promovimet e ardhshme dhe produktet e reja për punonjësit;
 • Merr pjese ne te gjitha proceset e dyqanit si shitjet ne kase, sherbim klienti, furnizim, rregullim magazine etj;
 • Ne menyre te vazhdueshme( cdo jave) jep feedback tek menaxheri I dyqanit per zhvillimin dhe imazhin e dyqanit nga ana vizuale;
 • Ben ndryshime ne strukturen visuale te dyqanit sipas tematikave te percaktuara nga brandi;
 • Ndryshon manekinat e dyqanit cdo 2 jave dhe pas cdo furnizimi;
 • Merr feedback nga stafi ne menyre te vazhdueshme per cdo ndryshim te  bere ne dyqan sipas brandit;
 • Eshte pergjegjese per te ruajtur konceptin dhe imazhin sipas merchandise te sugjeruar nga brandi
 • Kujdeset dhe eshte pergjegjes qe cdo artikull te jete I ekspozuar ne dyqan ne menyren me komerciale(atraktive) per klientin.
 • Zbaton prezantimet e merchandising sezonale,unike vizuale(Koleksjon I ri),duke qene sinkrom me trended dhe tregtine e modes
 • Orari I Visuali-t eshte fleksibel sipas nevojave te dyqanit dhe kompanise dhe percaktohet nga menaxheri I dyqanit.
 • Eshte pergjegjese per monitorimin e stafit ne momentin e ngarkimit te detyrave nga ana e saj/atij.

Kërkesat e profilit

Kandidati duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:

 • Te kete te pakten 3 vjet eksperience pune ne profil te ngjashem;
 • Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane dhe angleze;
 • Te kete njohuri te mira te paketes Microsoft Office.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 11/02/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).
 

Paga Konkurruese