OPERATORE TELEFONIKE NE GJUHEN GJERMANE - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * OPERATORE TELEFONIKE NE GJUHEN GJERMANE - TIRANE
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani që operon në fushën e shërbimeve outsource në tregun gjerman, jemi duke kërkuar në Tiranë/Shqipëri:

Operatorë Telefonikë në gjuhën Gjermane

Kërkohet:

  • Njohje në nivelin B1-C2 të gjuhës Gjermane

Ofrohet:

  • Kontratë pune sipas ligjit shqiptar;
  • Pagesë dhe bonuse të kënaqshme;
  • Për personat jashtë Tirane sigurojmë kostot e akomodimit;
  • Trajnime periodike;
  • Ambjent dinamik dhe motivues;
  • Mundesi rritjeje.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: s.biba@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Sonila BIBA në numrin e telefonit +355 68 60 77 551  (nga Hëna në të Premte) jo më vonë se data 25/03/2019. 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese