Production Operator

Rreth nesh

Aleat Sh.p.k. ("Aleat") është një kompani që operon në Shqipëri në bazë kontrate konçesioni të lidhur ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe konsorciumit të Idemia Identity & Security (Francë) dhe Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve (Shqipëri) për prodhimin dhe shpërndarjen e kartave të identitetit dhe Pasaportave biometrike për qytetarët shqiptarë. Kontrata e konçesionit u ratifikua me ligjin nr. 9972 datë më 27.08.2008, dhe ndryshuar dhe zgjeruar kohët e fundit me ligjin nr. 129/2013, data në 25.04.2013.

Titulli i postimit * Production Operator
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Aleat Sh.p.k., is an Albanian Joint Venture company of Idemia Identity & Security (previously Sagem Sécurité) and the Albanian-American Enterprise Fund (AAEF) for the production and the distribution of the ID Cards and Biometric Passports for Albanian citizens.

www.aleat.al

For our organization we are looking for a Production Operator.

KNOWLEDGE AND SKILL REQUIREMENTS:

 • High School diploma / University Degree.
 • Good knowledge of Microsoft Office and computer skills.
 • Knowledge of foreign language: English, French is an advantage.
 • Good working skills and correctness at work.
 • Serious and correct behavior.
 • Accuracy in data entry.
 • Honesty and discretion.
 • Possibility to work in another department or to do work that is not included in the job description.
 • Availability to work overtime, weekends and on shifts based on request;

Kërkesat e profilit

PRIMARY RESPONSIBILITIES:

 • Responsible for the way of introducing the documents on the relevant machinery personalization.
 • Responsible for control of documents and work order implementation.
 • Responsible for Post reception.
 • Responsible for the stock and delivery of the materials needed for the Production.
 • Responsible for the application form counting and crosschecking.
 • Responsible for archiving the documents of post-delivery and receipt.
 • Responsible for control of documents and work order implementation.

Tjetër (Opsionale)

The professionals interested in this position are invited to send a cover letter and a comprehensive CV in English (with picture) referring to the job title at: burime.njerezore@aleat.com
or at Human Resources Department, ALEAT sh.p.k., Rruga "Xhanfize Keko, Ish-Tipografia Ushtarake, Tirana– ALBANIA.

Only selected candidates will be contacted for interview.

By sending via email the CV at the address indicated in this notice, the candidate accepts that the company ALEAT processes his/her personal data on purpose of employment, in accordance with the legislation in the field of protection of personal data and the recruiting privacy policy published in the link https://www.aleat.al/en/privacy-policy.