"Promotor eBook Edukativ" (Full Time 70.000 Lekë + Bonuse)

Rreth nesh

iSource eshte nje kompani e cila ofron sherbime rekrutimi, burime njerezore, konsulence financiare, suport teknik dhe IT

Titulli i postimit * "Promotor eBook Edukativ" (Full Time 70.000 Lekë + Bonuse)
Kategoria Telemarketing
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

iSource është një kompani rekrutimi që vjen në ndihme bizneseve nëpër zgjedhjen e personelit
duke ofruar dhe shërbime të tjera si ato juridike, financiare dhe IT.

Dëshironi të krijoni një eksperience të re me një ndër partnerët tanë ndërkombëtarë
dhe të keni mundësi për rritje profesionale?

Aplikoni për pozicionin e "Promotor eBook Edukativ"


iSource të ofron:

-Pagë bazë 70.000 Lekë bruto;
-Super Bonuse;
-Fundjava pushim;
-Kontratë të rregullt pune;
-Trajnim i paguar;
-Mundësi për rritje në detyrë brënda kompanisë;
-Ambjent miqësor pune;
-Transporti i paguar (Elbasan & Durrës) nga kompania

Për të aplikuar mund të dërgoni CV tuaj në adresën hr@i-source.al ose të kontaktoni në numrin +355 697045045.

Ju mendoni të prezantoheni për intervistë, iSource mendon për të gjitha të tjerat!

*Aplikimet do të trajtohen me konfidencialitetin maksimal në përputhje me ligjin nr. 9887 të Kuvendit të Shqipërisë për "Mbrojtjen e të dhënave personale".
 

Kërkesat e profilit

Kërkohet:

-Njohje e mirë gjuhës Italiane 
-Energjia, proaktiviteti dhe entuziazmi;
-Aftësi të mira komunikuese dhe bindëse;
-Njohuri të mira të sistemeve kompjuterike;
-Disponibilitet për të punuar me kohë të plotë;