MENAXHER I PIKES – RAHOVEC

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER I PIKES – RAHOVEC
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e gjithe procesit te punes ne fushen e shitjes;
 • Menaxhon stafin dhe percakton planin e shitjes;
 • Ben menaxhimin e klienteles ku operon;
 • Analizon prezencen e produkteve tjera;
 • Mban pergjegjesi per stokun qe i ngarkohet;
 • Zbaton detyrat tjera qe i caktohen.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplome universitare ne menaxhment, ekonomi apo dhe ne fusha tjera relevante.
 • Kerkohen minimalisht 2 vite eksperience pune.
 • Te jete fleksibil dhe te pergjigjet pozitivisht ndaj ndryshimeve.
 • Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Office.
 • Te jete I afte te punonje nen presion dhe te jete i gatshem te punoj ne orar fleksibil.
 • Njohja e gjuhes angleze (e preferuar).
 • Te kete leje qarkullimi te kategorise B.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren Xhema në numrin e telefonit + 383 44 22 44 66  (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 25.10.2019. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese