AGJENT/E IMOBILARË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT/E IMOBILARË
Kategoria Real Estate Agent
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një agjensi imobilare, jemi duke kërkuar në Tiranë:

AGJENT/E IMOBILARË

Përgjegjësitë kryesore:

  • Të ofrojë udhëzime dhe të asistojë shitësit dhe blerësit në marketimin dhe blerjen e pronave me cmimin e duhur dhe kushtet e duhura;
  • Konsulton klientët për të blerë apo shitur një prone me cmimin e duhur;
  • Të informoje klientët rreth cmimeve të tregut dhe ligjeve përkatëse;
  • Të promovojë shitjen e pronave përmes reklamave në rrjetet sociale.

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë diplomë të arsimit të lartë;
  • Të jetë I komunikueshem dhe të përshtatet lehtësisht në ambjentet e punës;
  • Njohje e mire e Microsoft Office dhe online search;
  • Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Ofrohet page bazë mujore plus përqindjet.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 607 7430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data  29/04/2020. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!