Programues Gis

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * Programues Gis
Kategoria Programues
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani italiane ne fushen e programimeve, jemi duke kërkuar në Tiranë:

Eksperience e nevojshme ne:

 • Unity 3D/C#(te pakten 3 vite)
 • ARCore per unity3D per harta(MapBox)
 • Eksperience me sherbimet REST
 • Zhvillime algoritmi per grafiken 3D
 • Eksperience me punen me Vektore,Kuaternion,Matrica
 • Bashkepunime ne rrjet

Aftesi te nevojshme

 • Eksperience ne grafiken 2D dhe 3D me njohuri te mira te algoritmave per llogaritjen vektoriale
 • Eksperience me ssisteme te Machine Learning(mbi te gjitha per njohjen e imazheve)
 • Eksperience ne perdorimin e Google Tensorflow
 • Eksperience ne perdorimin e Microsoft ML.NET


 

Kërkesat e profilit

Ofrohet:

 • Pagese interesante e konfirmuar ne zhvillimin e intervistes
 • Trajnime te vazhdueshme
 • Ambient pune dinamik

Tjetër (Opsionale)

Te gjithe kandidatet e interesuar te dergojne CV e tyre ne adresen e emailit: o.qarri@theheadhunter.com ose te telefonojne nga e Hena ne te Premte ne numrin e telefonit: 068 607 7430 per informacione te metejshme.