Recepsionist

Rreth nesh

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Titulli i postimit * Recepsionist
Kategoria Sekretar/Recepsionist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

“SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.  pjese e Uniqa Group Austria, shoqëri Sigurimi me eksperiencë 25 vjeçare, themeluar më 22 Shkurt 1999, e përfaqësuar me 8 kompani sigurimi Jetë dhe Jo-Jetë, Risigurime dhe Fond Pensionesh që ofron të gjitha klasat e sigurimit me 42 produkte, me rreth 1,500 punonjës dhe agjentë në mbi 900 zyra ku ajo operon dhe zhvillon aktivitetin e saj në 3 shtete: Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut, shpall 1 (një) vend të lirë pune për:

Recepsionist

Përshkrimi i punës:

Të dijë të përfaqësojë kompaninë para paleve të treta, të jetë e shkathët në komunikim, të dijë të organizoj kohën dhe takimet si dhe mbaje situaten nën kontroll edhe në raste të punës nën presion. Pritja e telefonatave dhe transferimi i thirrjeve tek personat përgjegjës. Ruajtja dhe shperndarja e korespondences tek personat perkates. Raportimi i saktë dhe periodik tek menaxheret.

Kërkesat e profilit

Kriteret që aplikantët duhet të plotësojnë janë:

  • Të ketë përfunduar arsimin e mesëm. Përfundimi i arsimit të të lartë përbën avantazh për kandidaten.
  • Te ketë  eksperiencë të mëparshme në të njëjtin pozicion ose eksperiencë në punë në call center.
  • Njohuri shumë të mira kompjuterike në programet e paketës Microsoft Office, internet.
  • Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (të shkruar dhe të folur).
  • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikimi.
  • Të ketë aftësi për të punuar në një ekip fleksibilitet dhe dinamizëm.

Të interesuarit, brenda datës 30.04.2024 të dorzojnë CV në adresën zyrtare të e-mail-it: burimetnjerezore@uniqa.al  ose në postën e shkruar në adresën: Sigal Uniqa Group Austria; Departamenti Legal & Burimeve Njerëzore; “Qëndra e Biznesit  SIGAL”, Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose na kontaktoni në numrin e telefonit 04 22 333 08.