Tiranë, ofroj vend pune Punëtor Magazine

Rreth nesh

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider ne treg ne sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shume markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Titulli i postimit * Tiranë, ofroj vend pune Punëtor Magazine
Kategoria Magazinier
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kerkohen punëtor magazine:

 

Mosha 20 - 36 vjeç.
Preferohet të dijë të ngasë pirunin (jo e detyrueshme).
Të ketë dëshirë për punë , të jetë I sjellshëm dhe I ndershëm.
Detyra konsiston edhe me vendosjen e etiketave për produktet e kompanisë.

Kërkesat e profilit

Të gjithë personat e interesuar të kontaktojnë në nr e telefonit 0672079610.

Paga Competitive