ARKITEKT/E

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Kategoria Arkitekturë/ Design i Brendshëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientet tanë prestigjioz në fushën e ndërtimit jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

                                                                ARKITEKT/E

PERSHKRIMI I PERGJITHSHEM

Arkitekti/ja ka per detyrë të njoh shumë mirë projektin e zhvilluar deri në detajet më specifike. Monitoron punimet në objekt dhe bashkëpunon me inxhinierët e objektit për realizimin e punimeve në përputhje me projektin. Përgatit vizatimet 2D dhe 3D, pasqyron ndryshimet arkitekturore në mbështetje të kantierit.

Pergjegjesite kryesore:

 • Propozon zgjidhje arkitektonike, si nga ana funksionale dhe nga ana estetike;
 • Fokusi eshte tek detajet;
 • Suporton kantierin me vizatime per cdo ze pune;
 • Ngre godinen ne 3D dhe nxjerr volumetrite e materialeve;
 • Pjese e grupit te punes qe perzgjedh materialet, si dhe propozon zgjidhje alternative;
 • Mbikqyre cilësinë dhe afatet e punimeve të arkitekturës;
 • Kordinim i punës me klientët, në bazë të ndryshimeve të projektit, azhornimet dhe pergatitjen e preventivit perkates;
 • Realizon dhe mban përgjegjësi për të gjithë detyrat e tjera që i ngarkohen.

 

Kërkesat e profilit

Kualifikimet/Kerkesat:

 • Diplome e arsimit te lartë, Fakulteti i Arkitektures dhe Urbanistikes, profili Arkitekture;
 • Një diplomë pasuniversitare përbën avantazh;
 • Eksperience pune 5 vjet;
 • Kreativitet;
 • Aftësi grafike;
 • Njohje e gjuhës Angleze;
 • Të zotërojë shumë mirë programet : Paketa Microsoft / Adobe, Autocad 2D / 3D, 3Dmax (ose program tjetër renderizimi ), Photoshop / Ilustrator;
 • Revit përbën avantazh;
 • Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bashkëpunuese me kolegët.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA: Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj.Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430  (nga Hëna në të Premte) 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!