Kamarier/e në Opa Fast Food

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Kamarier/e në Opa Fast Food
Kategoria Kamarier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.


Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.


Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.
Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.


REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhviluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për:

  • Kamarier/e në Opa Fast Food

Përgjegjësitë:

  • Pastron tavolinat ne salle dhe kontrollon nese te gjitha tavolinat jane te pajisura me leter;
  • Marrja dhe ekzekutimi i porosisee ne kohen e caktuar;
  • Pergjigjet per cdo pyetje per sa i perket produkteve te menuse per shtimet ose zevendesimin e perberesve;
  • Eshte pergjegjes per zbatimin e pagesave kur merr porosine.

 

 

Kërkesat e profilit

Kërkesat:

  • Aftësi shumë të mira komunikuese,
  • Aftësi shumë të mira organizuese,
  • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,
  • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.

 

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al


Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

https://rhg.al/
https://www.instagram.com/revohg/
https://www.facebook.com/revoHG/

https://liftrestaurant.al/
https://www.instagram.com/lift_tirana/
https://www.facebook.com/LIFT-Steak-...0621475202723/

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/

https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/