Pastrues/e ne restorantin SALT - 60,000 Leke Neto + Bonus

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Pastrues/e ne restorantin SALT - 60,000 Leke Neto + Bonus
Kategoria Riparim dhe Mirëmbajtje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin e fast food-eve Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

 

Nje nga bizneset tona Restorant SALT po kerkon:

  • Punonjese Pastrimi 
  • Paga = 60,000 + Bonus

 

Kërkesat e profilit

  • Te jete e paster dhe e rregullt,

 

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0697079300.

 

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/