KRYEPUNËTOR PRODHIMI – PRISHTINA

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * KRYEPUNËTOR PRODHIMI – PRISHTINA
Kategoria Ndërtim
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Rreth pozitës:
Kryepunëtor i prodhimit, duhet të involvohet në planifikimin, koordinimin dhe kontrollimin e procesit të prodhimit. Detyrë kryesore do të jetë që të sigurohet që prodhimi dhe shërbimi po kryhen në mënyrë efikase dhe cilësore si dhe me kosto të pranueshme.

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Mbikëqyrë procesin e prodhimit dhe harton një plan prodhimi;
 • Sigurohet që prodhimi të jetë me kosto efektive, cilësi të lartë dhe në afat;
 • Monitoron standardet e produktit dhe të zbatojë programet e kontrollit të cilësisë;
 • Ndërlidhë departamentet/njësitë e ndryshme, p.sh. arkitektët, furnizimet, montimin;
 • Mbikëqyrë dhe motivon punëtorët në fabrikë;
 • Përgaditë targetet dhe dizajnon vlerësimin e punëtorëve;
 • Identifikon nevojat për trajnime;
 • Siguron ndjekjen e udhëzimeve për shëndetin dhe sigurinë në punë

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në zdrukthtari ose eksperiencë/njohuri ekuivalente përkatëse në fushën e ngjashme.
 • Përvojë minimale 5 vjeçare në fushën e ngjashme.
 • Përvojë minimale 3 vjeçare në pozitë udhëheqëse në industri të ngjashme.
 • Shkathtësi të komunikimit, relacioneve me njerëz dhe prezantimit.
 • Aftësi të mira kompjuterike, dhe përdorimit të makinave në fabrikë.
 • Shkathtësi të larta analitike dhe zgjidhjen e problemeve.

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:       Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: d.xhema@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Z.Dren XHEMA në numrin e telefonit + 377 44 22 44 66 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data  19 Shkurt 2018. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”.


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese.