Ofrohet vend pune Full-time Arkitekt/e

"RGR Group" shpk
Titulli i postimit * Ofrohet vend pune Full-time Arkitekt/e
Kategoria Arkitekturë/ Design i Brendshëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Firma e Ndertimit "RGR Group" shpk kerkon te punesoje Arkitekte me kohe te plote:

Kërkesat e profilit

Kriteret qe duhet te plotesojne aplikantet jane:
- Te kete perfunduar studimet per arkitekture
- Te kete njohuri te avancuara ne Autocad, Revit ,3D Max, Photoshop, Google Sketch Up.
- Te punoje mire ne grup dhe gjithashtu ne menyre te pavarur.
- Te kete eksperience te meparshme ne arkitekture 5 - 10 vjet.
- Te jete i komunikueshem dhe korrekt ne pune.
- Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze dhe Italjane pasi pozicioni i punes konsiston ne realizimin e disa projekteve ne bashkepunim me kompani te huaja.

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne adresen e e-mail: info@rgrgroup.al
Kandidatet qe do te perzgjidhen do te njoftohen per interviste.
I perzgjedhuri/a do te punesohet me nje kontrate 3 vjecare