Sistemues/e Rafti (Merchandiser)

Rreth nesh

E themeluar në vitin 1994, shoqëria “Teuta Durrës”, operon në dy sektorë kryesor: paketimin dhe shpërndarjen e produkteve ushqimore. Kompania lider ne treg ne sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shume markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Grupo Tedesco, Roberto, Selezione Casillo, Matilde Vicenzi me mbi 19 ekskluzivitete.

Titulli i postimit * Sistemues/e Rafti (Merchandiser)
Kategoria Shërbim ndaj Klientit
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Kompania Teuta lider ne treg ne sektorin ushqimor prej 26 vitesh me markat Teuta dhe Gold si edhe distributor ekskluziv i shume markave premium Italiane si Riso Scotti, Pasta Garofalo, Ponti, Olitalia, Sant'Anna, Tedesco ne mbi 20 ekskluzivitete, kerkon te punesoje:

                   SISTEMUES/E  RAFTI (Merchandiser) Fier


 

Kërkesat e profilit

KRITERET:

 • Te kete aftesi te mira komunikuese;
 • Te kete aftesi per te qene krijues/e, i/e shkathet, pro-aktive;
 • Perpikmeri dhe saktesi, te kete aftesi per te mesuar shpejt;
 • Preferohet te kete eksperience ne kete fushe min 1 vit(jo e detyrueshme)

 

 

DETYRAT/PERGJEGJESITE:

 • Sistemon produktet e kompanise;
 • Promovon produktet e kompanise dhe kryen vendosjen sa me ne rregull neper rafte per keto produkte;
 • Rregullon dhe organizon mardheniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pike;
 • Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre;
 • Rregjistron te dhenat per produktet si dhe kerkesat e klienteve;
 • Kujdeset per merchandising duke vendosur materiale te ndryshme promocionale si: postera etj;
 • Raportimi i vizitave ditore tek menaxheri i shitjeve;
 • Fleksibilitet dhe gadishmeri.

Tjetër (Opsionale)

Ofrojme nje pagese shume te mire dhe mundesi promovimi ne te ardhmen brenda kompanise.
Personat e interesuar te dergojne CV me fotografi ne kete adrese email: e.gordani@teutadurres.com
Nr telefoni: 0672028452