Arkëtar/e në Opa Fast Food

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Arkëtar/e në Opa Fast Food
Kategoria Arketar/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për:

 • Arkëtare në Opa Fast Food

Përgjegjësitë:

 • Mirëpret klientët dhe ndihmon në përcaktimin e porosive të tyre;
 • Identifikon në mënyrë të saktë vaktet e porositura nga çdo klient;
 • Sigurohet që të gjitha porositë tu dorëzohen klientëve në kohën e duhur;
 • Përgjegjëse për llogaritjen dhe realizimin e pagesave nga klientët;
 • Rakordon arken ne fillim dhe perfundim te turnit dhe mban she?nim arsyet e mosrakordimit te vleres;
 • Kontrollon produktet nese jane aktive ne sistemin e Baboon-it. C’aktivizon produktet e munguara me aprovimin e menaxherit;
 • Sistemon banakun duke vendosur ne vendet perkatese mjetet e punes;
 • Kontrollon nese gjate turnit perkates nuk mungon baza materiale si çantat e letres, serviset, leter kase, leter printer;
 • Vendos produktet ne frigoriferet mural dhe frigoriferet rezerve;
 • Sistemon paketimet e produkteve ne vendin perkates.
 • Merr porosin me telefon,raporton ne grup te wp per porosi te vonuara (OPA BLLOK ,OPA RRUGA E KAVAJES per porosite e Orderoo.)

Kërkesat e profilit

Kërkesat:

 • Minimalisht 1 vit përvojë pune;
 • Diplomë e shkollës së mesme;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Disponueshmërinë për të punuar në turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat;

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

Te interesuarit te kontaktojne ne numrin 0694020038.
Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

https://rhg.al/
https://www.instagram.com/revohg/
https://www.facebook.com/revoHG/

https://liftrestaurant.al/
https://www.instagram.com/lift_tirana/
https://www.facebook.com/LIFT-Steak-...0621475202723/

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/

https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/