Kamarier/e në Restorant LIFT

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Kamarier/e në Restorant LIFT
Kategoria Kamarier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.
Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.
REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhviluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për:

Përgjegjësite:

 • Paraqitja ne pune ne orarin e caktuar, pajisja me uniforme dhe pergjegjesia e nje uniforme te paster.
 • Kontrollon sallen nese eshte gati dhe e shtruar ne standartin e duhur.
 • Kujdeset qe ambjenti jashte te jete gati per pritjen e klientit.
 • Kontrollon muziken ne te gjitha ambjentet te jete ne te njejtin volum.
 • Kontrollon per mungesat ose ndonje oferte te dites.
 • Sigurohet qe serverat jane ndezur dhe kasat jane ne rregull.
 • Eshte pergjegjes per marrjen e porosise dhe ndjekjen e saj deri ne fund.

Kërkesat e profilit

Kërkesat:

 • Aftësi shumë të mira komunikuese,
 • Aftësi shumë të mira organizuese,
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e,
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.

 

Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al 


Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

https://rhg.al/
https://www.instagram.com/revohg/
https://www.facebook.com/revoHG/

https://liftrestaurant.al/
https://www.instagram.com/lift_tirana/
https://www.facebook.com/LIFT-Steak-...0621475202723/

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/

https://opa.com.al/about-us/
https://www.instagram.com/opa.com.al/
https://www.facebook.com/opa.albania/