Menaxher/e Njesie ne OPA – Greek Street Food

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Menaxher/e Njesie ne OPA – Greek Street Food
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin e fast food-eve Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Nje nga bizneset tona fast food Opa Greek Street po kerkon:

Menaxher/e Njesie ne OPA – Greek Street Food

Detyrat:

 • Menaxhon dhe mbikëqyr të gjithë funksionimin e njesise;
 • Ushqen një mjedis pune pozitiv;
 • Pergjigjet me efikasitet dhe saktesi ndaj cdo ankesave te klientëve;
 • Organizon dhe mbikëqyr turnet;
 • Vlerson performancën e stafit dhe i udhezon për një performance sa më të mirë;
 • Kujdeset per imazhin e njesise duke sugjeruar menyra për ta permiresuar atë;
 • Trajnon punonjesit e rinj dhe aktuale per praktikat e duhura te sherbimit ndaj klientit;

 

Kërkesat e profilit

 • Eksperiencë e mëparshme si Menaxher/e eshte nje plus;
 • Aftësi te forta drejtuese dhe motivuese;
 • Njohuri të mira për produket qe ofrohen;
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve ne mënyrë eficente;

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

Departamenti i BNJ

Mob: 069 70 79 300

Email: hr@rhg.al

https://rhg.al/

https://www.instagram.com/revohg/

https://www.facebook.com/revoHG/