Kerkohen 9 supervizore dhe 90 agjente telefonie! EJA NE OAS!

Titulli i postimit * Kerkohen 9 supervizore dhe 90 agjente telefonie! EJA NE OAS!
Kategoria Operator
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

OAS Call, call center i profilizuar ne sherbimin outbound ka filluar rekrutimet.
Nese flisni gjuhen italiane mos e humbni mundesine tuaj.
 

Kërkesat e profilit

Ofrohet :
- Pagesa nder me te lartat ne treg
- Ora e punes 300-500 leke
- Bonuse konkuruese
- Kontrata deri ne 10-40 euro
- Ofrohet smart working
- Rroge e 13-te
- Dita e ditelindjes pushim
- Ambient dinamik
- Fundjava pushim

Nese je Team Leader dhe ke grupin tend, na kontakto sepse kemi nje super bonus per ty !!
EJA NE OAS!