Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin LIFT

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Titulli i postimit * Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin LIFT
Kategoria Kuzhinier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt RestaurantLift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Nje nga restorantet tona LIFT Restaurant po kerkon:

  • Ndihmes/e Kuzhinier/e

Kërkesat e profilit

Kompania REVO Hospitality Group ofron kushte shumë të mira pune dhe financiare.

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al

 


Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

 

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/