Sushi Man

Rreth nesh

Revo Hospitality Group menaxhon disa nga markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Kategoria Kuzhinier/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

Misioni ynë është të promovojmë një koncept revolucionar restoranti, duke tejkaluar pritshmëritë e klientëve në një dimension ku koha, ushqimi dhe pijet do të shijohen më shumë.

Sot ne numërojmë 200 punonjës që ndajnë të njëjtën ëndërr teksa zgjerojmë markat tona në më shumë vende dhe qytete.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Ne po kërkojmë për:

PËRGJEGJËSITË:

 • Krijon një menu të pasur me sushi, me përberës të ndryshëm kryesorë si dhe me peshk të papërpunuar (salmon, tuna, unagi);
 • Përgatit të gjitha llojet e sushit përfshirë makin, nigirin dhe sashimin;
 • Përzgjedh produktet për pergatitjen e pjatave me cilësi të lartë;
 • Rekomandon receta të reja moderne;
 • Bërja e rregullt e inventarit te furnizimeve ushqimore dhe produkteve të tjera;
 • Përgatitja e llojeve të ndryshme të pjatave sushi sipas udhëzimeve të përcaktuara për cilësinë, madhësinë e porcionit, prezantimin dhe sigurinë e ushqimit;
 • Përgjegjës për pergatitjen e ushqimit me kualitët të lartë duke ruajtur standartet e higjenës.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT:

 • Diplomë profesionale në Kulinari, Shkolle Kuzhine ose fusha te ngjashme, trajnime të ndryshme;
 • Eksperience të paktën 2 vite në industrinë e restoranteve, kuzhinës dhe menaxhimit;
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve në mënyrë eficente;
 • Aftësi të mira në menaxhimin e kohës;
 • Të jetë i/e motivuar dhe energjik/e;
 • Etikë profesionale dhe gjithmonë i/e gatshëm.


Nëse dëshironi të rriteni ose të përmirësoni karrierën tuaj duke punuar me REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:

hr@rhg.al
acili@rhg.al
atanushi@rhg.al

ose mund të na kontaktoni në nr e cel: 069 70 79 300


Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al


https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/