Python dhe Googlesheets - Krijo bashkëpunim me agjentët

Rreth nesh

At Crowdgainer, we're a group of young enthusiasts looking to provide meaningful insights to the world - with the help of the latest technological advancements. We're stay ahead of the curve, so that we hear about things first.

Titulli i postimit * Python dhe Googlesheets - Krijo bashkëpunim me agjentët
Kategoria Software/Web Development
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

Qëllimi: Të bashkëpunojnë 2+ chatbot. Shkruani kodin në mënyrë modulare dhe dinamike, në mënyrë që të mund të bashkohet me kode të tjera


 

Çfarë mund t'ju ofrojmë

---------------------------

1. Mundësi për të punuar me klientë të jashtëm të famshëm (p.sh. Disney, Ernst & Young, Credit Suisse)

Ju mund të zgjidhni një kontratë që funksionon për ju pa politikë, stres ose dramë. Ne i menaxhojmë të gjitha këto për ju.

 

2. Mundësi të shumta të brendshme të projektit

Bëhuni furnizuesi ynë i preferuar afatgjatë. Ne ju ofrojmë projekte që përputhen me aftësitë dhe interesat tuaja.

 

3. Ambient i mrekullueshëm pune

Jini të mirëpritur në mjedisin tonë familjar të lumtur, mbështetës dhe ndihmues (lexoni komentet tona të Upwork).

 

4. Bonuset!

Ne vlerësojmë njerëzit e mëdhenj.

 

Ne i shpërblejmë njerëzit për besimin, besnikërinë, cilësinë e punës dhe proaktivitetin financiarisht përmes më shumë kontratave, mundësive të klientëve dhe/ose më shumë mundësive ekskluzive për partneritet me ne.


 

Çfarë do të bëni me ne

-----------------------------------

? Ngarko agjentë të shumtë në të njëjtën seancë bisede

? Agjentët angazhohen duke përdorur GUI-në tonë

? Shkruani kodin në mënyrë modulare dhe dinamike, në mënyrë që të mund të bashkohet me kode të tjera


 

Ne do t'ju ndihmojmë duke ofruar.

----------------------------------

? Qasja në objekte (aty ku është e aplikueshme)

? Kriteret e pranimit të cilësisë dhe trajnimi

? Mbështetje aktive e lidershipit

 

Kërkesat e profilit

Kërkesat e profilit

Çfarë ju duhet për të qenë i suksesshëm:

---------------------------------------

Ne jemi një ekip pasionant dhe i gjallë me moral të shkëlqyer ekipor dhe një ndjenjë të fortë familjare.

Ne e respektojmë, mbrojmë dhe mbështesim gjithmonë njëri-tjetrin. Për të qenë i suksesshëm, duhet të jeni:

 

1. Jini të sjellshëm, miqësor dhe pozitiv

Ju lutemi mos aplikoni, nëse keni vështirësi me "ju lutem" dhe "faleminderit" - faleminderit.

 

2. Jini mbështetës dhe durimtar

Të gjithë duam të mësojmë nga njëri-tjetri. Pyetni nëse kërkesat/zgjidhjet nuk janë të qarta. Ne do të punojmë së bashku për të gjetur rrugën e duhur, e cila do të kursejë përsëritjen, stresin dhe zhgënjimin.

 

3. Jini proaktiv

Mësoni, gjeni përgjigje dhe kërkoni gjithmonë të përmirësoheni. Merrni shënime dhe aplikoni komente për t'ju ndihmuar.

 

4. Jini të disponueshëm dhe të besueshëm

Ju lutemi jini të disponueshëm dhe të besueshëm për të bërë takime të dakorduara dhe afate kohore të dorëzimit.

Ne e dimë se ndonjëherë afatet kohore mund të rrëshqasin. Menaxhoni pritjet tona duke përdorur softuerin tonë të thjeshtë të biznesit për të gjurmuar detyrat dhe datat e duhura.

 

5. Jini të përgjegjshëm

Vërtet kujdeseni për vlerën që sillni. Kujdesuni për projektin tuaj, është fëmija juaj dhe trashëgimia juaj.

Kjo nuk është një punë për të bërë minimumin dhe për të mbushur orën. Bëhu pjesë e diçkaje të mrekullueshme!

 

6. Bëhu një lojtar i shkëlqyer i ekipit

Puna së bashku ndërton besim dhe marrëdhënie më të forta. Ne kërkojmë që e gjithë familja jonë të ndihmojë në mënyrë proaktive të tjerët, të jemi social dhe të punojmë së bashku për ta parë njëri-tjetrin të ketë sukses si ekip.

 

7. Bëhu i shpejtë

Ju jeni tashmë me përvojë dhe të aftë. Bëni pyetje dhe filloni të shtoni vlerë brenda orëve, jo ditëve apo javëve. Ne do të punojmë së bashku për të përmirësuar punën tuaj me kalimin e kohës. Shumica e projekteve janë relativisht të drejtpërdrejta dhe logjike.

 

Si e shpërblejmë

---------------------

Ne operojmë mbi baza të drejta. Ne do të bëjmë gjithçka për të bërë dhe për të mbajtur njerëzit më të mirë. Ne i shpërblejmë njerëzit bazuar në 4 nivele të performancës:

 

1. LOJTAR I YJEVE

NËSE JU: Kryeni punën në kohë, përmbushni kriteret e pranimit dhe përmbushni pritshmëritë bazë të kompanisë [p.sh. merrni pjesë në disa telefonata, ndihmoni të tjerët, jini të besueshëm dhe proaktiv]

NE SHPËRBLEJMË: 5* Vlerësimi + Norma e plotë e kontratës e paguar + Bonusi i garantuar + Partneriteti afatgjatë + rekomandimi për klientët globalë + ftesa për të punuar me ne për klientët me pasuri të madhe 500 (ju do të mbroheni nga politika nga ne)

 

2. LOJTAR I MIRË

NËSE JU: Kryeni punën tuaj siç është premtuar në kohë, plotësoni kriteret e pranimit

NE SHPËRBLEJMË: Vlerësimi 5* + Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord

 

3. NJË POR

NËSE JU: Jepni punën tuaj siç keni premtuar, plotësoni kriteret e pranimit (por puna është vonë)

NE SHPËRBLEJMË: Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord vetëm e paguar

 

4. PERFERTUES I DOBET

NËSE JU: Nuk i plotësoni kriteret e vendosura ose bëheni  të papërgjegjshëm, jo të besueshëm ose të vështirë

NE SHPËRBLEJME: Vlerësimi dhe pagesa për t'u negociuar