Nevojitet ekspert XML/UML për të ndihmuar në një Projekt Prioritar

Rreth nesh

At Crowdgainer, we're a group of young enthusiasts looking to provide meaningful insights to the world - with the help of the latest technological advancements. We're stay ahead of the curve, so that we hear about things first.

Titulli i postimit * Nevojitet ekspert XML/UML për të ndihmuar në një Projekt Prioritar
Kategoria Software/Web Development
Lloji i punës Freelance
Përshkrimi i Punës

Ne kërkojmë një zhvillues të shkëlqyer me përvojë në vizatimin e vizatimeve UML dhe kodimin XML.

 

Ju duhet ta keni bërë këtë punë më parë. Ju lutemi sigurohuni që njohuritë, aftësitë dhe përvoja juaj të jenë të përditësuara për të minimizuar rrezikun që ky projekt të shkojë keq ose të marrë më shumë kohë seç duhet.

 

* Fushëveprimi *

1. Punoni ngushtë me CEO për të vizualizuar dhe specifikuar kërkesat

2. Vizatoni diagramin UML të dakorduar

3. Sigurohuni që diagramet UML të jenë në formatin XML


 

* Jashtë fushës

1. Çdo punë zhvillimi - ne i kemi zgjidhjet tashmë

 

* Afati kohor i pritshëm: 1-2 ditë *

 

* Teknika jonë *

Shumë e sheshtë me qëllim

Windows, Google Cloud, Google Suite, Python, Langchain, MongoDB

 

Kërkesat e profilit

* Pritjet standarde kritike për të gjitha rolet e zhvilluesit*

1. Kuptoni plotësisht kërkesat

2. Siguroni zgjidhjet / çështjet e punës si ekip

3. Çdo kod duhet të plotësojë standardet tona (DRY, i përmbahet praktikave më të mira, i komentuar mirë, modular dhe dinamik)

4. Krijoni udhëzime të shkurtra të zgjidhjeve dhe kodit (nëse është e aplikueshme)

5. E disponueshme për video-telefonata dhe seanca pune të drejtpërdrejta nëse është e nevojshme nëpërmjet ekranit të përbashkët

 

6. Sa më i qëndrueshëm ndaj së ardhmes (d.m.th. ju keni menduar se si zgjidhja mund të prishet dhe ose keni dalë me zgjidhje kreative dhe/ose na keni identifikuar dhe përgatitur qartë për zonat në rrezik me sugjerime për të rregulluar).

* Jashtë fushës *

1. Politika

2. Puna e pakuptimtë e administratorit

3. Dokumentacioni i gjatë i projektit

 

* Mjedisi *

1. Bazuar në vlerë: Asnjë punë e kotë që do të hidhet tutje

2. Ritmi i shpejtë: Ne krijojmë vlerë dhe dorëzojmë në orë, ditë dhe ndonjëherë 1-2 javë - Asnjëherë muaj!

3. E këndshme: Pa politikë, pa BS, pa kulturë faji, pa stres

4. Shpërblimi: Besim + mbështetje + përgjegjësi + mentorim + bonuse (nëse i tejkaloni pritshmëritë).


 

Çfarë mund t'ju ofrojmë

---------------------------

1. Mundësi për të punuar me klientë të jashtëm të famshëm (p.sh. Disney, Ernst & Young, Credit Suisse)

Ju mund të zgjidhni kontrata që funksionojnë për ju pa politikë, stres apo dramë. Ne i menaxhojmë të gjitha këto për ju.

 

2. Mundësi të shumta të brendshme të projektit

Bëhuni furnizuesi ynë i preferuar afatgjatë. Ne ju ofrojmë projekte që përputhen me grupin e aftësive dhe interesin tuaj.

 

3. Ambient i mrekullueshëm pune

Jini të mirëpritur në mjedisin tonë familjar të lumtur, mbështetës dhe ndihmues (lexoni komentet tona të Upwork).

 

4. Bonuset!

Ne vlerësojmë njerëzit e mëdhenj.

 

Si e shpërblejmë

---------------------

Ne bëjmë gjithçka për t'i ndihmuar njerëzit tanë të bëhen më të mirët dhe të shpërblejmë njerëzit më të mirë për t'i mbajtur ata të lumtur.

Ne i shpërblejmë njerëzit bazuar në 4 nivele të performancës:

 

  FURNIZUESI STAR

NËSE JU: Kryeni punën në kohë, përmbushni kriteret e pranimit dhe përmbushni pritshmëritë bazë të kompanisë [p.sh. merrni pjesë në disa telefonata, ndihmoni të tjerët, jini të besueshëm dhe proaktiv]

NE SHPËRBLEJMË: Vlerësimi 5* + Norma e plotë e kontratës e paguar + Bonusi i garantuar + Partneritet afatgjatë + rekomandim për klientët globalë + ftesa për të punuar me ne për klientët e mëdhenj të Fortune 500 (ju do të mbroheni nga politika nga ne)

 

  FURNIZUES I MIRË

NËSE JU: Kryeni punën tuaj siç është premtuar në kohë, plotësoni kriteret e pranimit

NE SHPËRBLEJMË: Vlerësimi 5* + Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord

 

  FURNIZUES ME VEPRIM

NËSE JU: Jepni punën tuaj siç keni premtuar, plotësoni kriteret e pranimit (por puna është vonë)

NE SHPËRBLEJMË: Shkalla e plotë e kontratës e rënë dakord vetëm e paguar

 

  FURNIZUES I DOBET

NËSE JU: Mos i plotësoni kriteret e pranimit ose mos u bëni të papërgjegjshëm, jo të besueshëm ose të vështirë.

NE SHPËRBLEJMË: Vlerësim më i ulët dhe ose pagesa për t'u negociuar.

 

Shpjegoni llojin e punës që ju pëlqen: 1) ju pëlqen të bëni, 2) më së miri (mund të jeni të mirë në diçka, por jo të kënaqeni), 3) dëshironi të mësoni. Gjithashtu, shpjegoni se çfarë lloj ambienti pune ju pëlqen më shumë dhe pse? (Ne 'përpiqemi' t'u japim njerëzve atë që u pëlqen kur ne mundemi)

Shpjegoni llojin e punës që ju: 1) nuk ju pëlqen, 2) më e dobëta në, 3) dëshironi të shmangni nëse është e mundur. Gjithashtu - shpjegoni llojin e mjedisit që nuk ju pëlqen dhe pse. (Ne do të përpiqemi të sigurojmë që t'i përshtatemi nevojave tuaja. Sa më i lumtur të jeni, aq më mirë do të performoni)

Cila është disponueshmëria juaj midis orës 7 të mëngjesit - 5 pasdite, sipas kohës së Mbretërisë së Bashkuar, Hënë-Sat? Kjo është një punë fleksibël e drejtuar nga afatet. Cilat janë kufizimet tuaja (p.sh. për shkak të klientëve të tjerë, studimeve, përgjegjësive)? Ju lutemi, MOS aplikoni nëse keni punë të tjera.

Shënoni aftësinë dhe *interesin tuaj 1-5 (1= jo i interesuar ose jo i sigurt) për. A) Python, B) Langchain, C) LLM me rregullim të imët, D) Përgatitja e të dhënave të trajnimit, Formati i pikëve: aftësi/interes. p.sh. A = 2/5, B=3/5

Cila është përvoja juaj me rregullimin e LLM-ve duke përdorur: 1) PEFT, 2) LoRA, 3) QORA, 4) RHFL?

 

 

Tjetër (Opsionale)

Language:  English

Experience Level: With Experience

How to apply:

Send your resume/CV and cover letter to work@crowdgainer.com

Only candidates fulfilling due requirements will be contacted by e-mail.

Paga Buxheti: 150 dollarë për projektin