Pergjegjes Turni

Rreth nesh

Well Beauty & Care

Titulli i postimit * Pergjegjes Turni
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Shoqëria WELL sh.p.k., pjesë e ALKOS GROUP ALBANIA, për shkak të zgjerimit të rrjetit të tij drugstore, kërkon të punësojë për qytetin e Tiranë, staf në pozicionin: Përgjegjës Turni (F/M)

Përgjegjës Turni (F/M) është përgjegjës për administrimin e përditshmërisë së dyqanit në përputhje me politikat e përgjithshme të kompanisë dhe është pikë kontakti/përfaqësimi i dyqanit në mungesë të menaxherit. 

Kujdeset për mirëmbajtjen e produkteve dhe mirëorganizim e tyre;

Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo hapësirat e caktuara;
Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës;
Kontrollon ekspozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemimin e stokut në rregullin e kërkuar;
Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton ato tek përgjegjësi, menaxheri;
Kontrollon, evidenton dhe vendos përkthimet në shqip të produkteve që nuk e kanë atë;
Mban pastër marketin, raftet, etj;
Asiston klientet ne proçesin e blerjes me çfare ata kanë nevojë;
Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat ai është i interesuar.

 

Ne ofrojmë:

Pagë motivuese;
Atmosferë miqësore dhe dinamike;
Kontratë të rregullt pune;
40 ore pune në javë;
Vlerësim sipas performancës;

Kërkesat e profilit

  • Të kenë mbaruar arsimin e lartë;
  • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup;
  • Fleksibël për punë me 2 turne;

 

Tjetër (Opsionale)

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën well.rekrutime@alkosgroup.al 

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale"