Staf - Shites Lushnje

Rreth nesh

Well Beauty & Care

Titulli i postimit * Staf - Shites Lushnje
Kategoria Kasier
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Shoqëria WELL sh.p.k., pjesë e ALKOS GROUP ALBANIA, në kuadër të zgjerimit të aktivitetit për hapjen e dyqanit më të ri të rrjetit drugstore në qytetin e Lushnjes, kërkon të punësojë staf në pozicionet: Staf Shitës (M) Full – Time, të cilët kryejnë njëherësh funksionet e punës kasier, sistemues dhe shërbim klienti

Ne ofrojmë:

 • Pagë motivuese;
 • Atmosferë miqësore dhe dinamike;
 • Kontratë të rregullt pune (40 orë pune në javë);
 • Vlerësim sipas performancës;

Detyra dhe Përgjegjësi

 • Kujdeset për mirëmbajtjen e produkteve dhe mirëorganizim e tyre;
 • Bën sistemimin e mallit nëpër rafte apo hapësirat e caktuara;
 • Kujdeset që çdo artikull i raftit të jetë i pajisur me çmimin përkatës;
 • Kontrollon ekspozimin për të mbushur stokun dhe angazhohet në sistemimin e stokut në rregullin e kërkuar;
 • Kontrollon produktet e rafteve për skadencat dhe i raporton ato tek përgjegjësi, menaxheri;
 • Kontrollon, evidenton dhe vendos përkthimet në shqip të produkteve që nuk e kanë atë;
 • Mban pastër marketin, raftet, etj;
 • Asiston klientet ne proçesin e blerjes me çfare ata kanë nevojë;
 • Ndihmon klientin në gjetjen e produkteve për të cilat ai është i interesuar

Kërkesat e profilit

 • Edukimi: Të ketë mbaruar arsimin e mesëm, arsimi i lartë përbën avantazh
 • Të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup;
 • Fleksibël për punë me 2 turne (kusht);
 • Njohuri kompjuterike: Paketa Microsoft office 
 • Eksperienca e kërkuar: Mbi nje vit eksperiencë  në fushën e shërbimit dhe shitjes, preferohet nëse ka punuar në sektorin e kozmetikës, beauty & care

Tjetër (Opsionale)

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikimin e tyre në adresën: well.rekrutime@alkosgroup.al ose të na shkruajnë në numrin +355 697053354 (WhatsApp)

*Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të lartë sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për "Mbrojtjen e të Dhënave Personale"