SIELTE SPA , ofron vend pune Back Office, ITALISHT

Multiservis_Center_HD
Titulli i postimit * SIELTE SPA , ofron vend pune Back Office, ITALISHT
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Shoqeria italiane "Sielte  SPA" ne bashkepunim me Shoqerine  "Multiservis Center HD shpk"  ofron vende pune ne pozicionin “Back Office”, aktivitet qe konsiston ne suport  teknik  i rrjeteve fikse te internetit per Italine.

Kërkesat e profilit

- Njohuri te mira te gjuhes italiane
- Me ose pa eksperience pune

Tjetër (Opsionale)

-Paga Konkuruese.
-Trajnim.
-Kontrate e rregullt pune .
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.
-Ambient pozitiv dhe dinamik

Te gjithe te interesuarit mund te kontaktojne me Cv ne gjuhen ITALIANE ne, multiserviscenterhd1@gmail.com
Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.