Tirane, ofroj vend pune Data Entry

Multiservis_Center_HD
Titulli i postimit * Tirane, ofroj vend pune Data Entry
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Multiservis Center HD, ofron vende pune ne pozicionin “ Data Entry ”, aktivitet qe konsiston ne rregjistrim dhe perpunim te dhenash per nderhyrjet teknike ne mirembajtjen e rrjeteve te internetit per Italine.

Kërkesat e profilit

Kriteret per punesim:

- Te kene perfunduar arsimin e larte.
- Njohuri te gjuhes italiane.


Ofrohet :

-Kontrate e rregullt pune . 
-Trajnim
-Mundesi dhe rritje profesionale ne fushen e Telekomunikacionit.
-Ambient pozitiv dhe dinamik

Tjetër (Opsionale)

Te interesuarit mund te kontaktojne me CV vetem ne Gjuhen Italiane ne: multiserviscenterhd1@gmail.com
Ju lutem percaktoni ne subjekt te emailit pozicionin per te cilin aplikoni.